Impotenta este imposibilitatea de a avea erectie, partiala sau totala.
O afectiune la un testicol poate duce la infertilitate daca e grava sau nu e tratata. Daca medicul a spus ca nu e nimic e posibil sa fi fost doar o raceala, o mica infectie.
Ce anume ai luat? Adica ti-a zis ca n-ai nimic da ti-a dat tratament asta inseamna ca ai avut ceva dar nu grav si de-asta intreb ce pastile sau ce tratament ti-a dat.
Stai deoparte daca nu ai voie. Sfatul meu e sa te protejezi pentru ca se poate.Ca un adaos oti sa faci Copii si cu un Testicul stai calm si nu te mai necajii. Sper sa nu fie cazu.
Piafenul e un derivat de paracetamol care ajuta impotriva unor algii, dureri adica. Ti-a dat supozitoare fiindca au actiune locala mai directa. Poate s-a temut sa nu fie un inceput de varicocel, din cate am inteles acesta se dezvolta la testicolul stang, insa se vede la nivelul pielii, insa cel mai probabil fiindca faci sport ai intins vreun muschi si ai generat o nevralgie locala.
Inca o data, presupunand ca doctorul a suspectat un varicocel, si aceasta afectiune poate avea drept risc infertilitatea care nu inseamna impotenta. Poate sa ti se scoale si pana la 80 ani si sa devii infertil in urma unei afectiuni adica sa nu poti face copii.
Incearca sa nu exagerezi cu sportul fara incalzire si echipament potrivit pentru a nu supraincalzi testicolele. Ai grija la alimentatie fiindca esti in perioada de crestere, scoate cat de mult grasimile din alimentatie si la fel carbohidratii. E adevarat ca poti fi slab datorita varstei, a sportului, sau a unui metabolism foarte bun, insa in timp grasimile afecteaza cresterea si nu fac bine nici vaselor sanguine.
Poi cred ca stiu din ce cauza. Am fost la sala de forta 4 luni. Eu am greutatea de 60 kg si prima luna am facut cu 30 kg la piept, a doua si a treia cu 40 kg, iar ultima cu 50, dar nu asta este chestia, eu faceam circuit, adica fara oprire cam o ora, o ora jumate. Mie mi-o zis ca am solicitat spatele prea mult.
Sau ca am avut intindere la piciorul drept? dar nu cred ca are legatura piciorul drept cu testicolul stang.
Nu stiu daca piciorul drept are legatura doar cu testicolul drept, nu pot spune ca stiu fizionomie prea bine si n-am facut sala, medicul stie cel mai bine.
Carmen133 întreabă: