Sfaturile mele pentru albirea dintilor:
1. Spalate des pe dinti (minim de 2 ori pe zi)
2. Dupa ce mananci, curata-te cu periuta (fara pasta) sau cu ata dentara. (asa nu vei avea mancare pe/intre dinti si nu vei avea carii)
3. Poti folosi apa de gura Colgate White si nu mai stiu ce (eu am folosit-o si dupa o saptamana au fost cu o nuanta mai albi)
4*. Daca vrei poti sa te dai putin si cu pudra.
FuNdOI?
Sper ca te-am ajutat!
COOLboY
Poti sa te speli cu bicarbonat de sodiu, cred, mai citeste pe google, sigur gasesti ceva
Pai in afara de un tratament la dentist si frecvenatarea spalatului pe dinti...dai cu niste bicarbonat de sodiu stai linistita nu ti se intampla ceva nu e toxic sau ceva de genu
Cel mai bine ar fi sa ceri parerea unui stomatolog, el stie cel mai bine si un simplu sfat nu te costa nimc
Buna! ..Eu am incercat un tratament naturist. Tratament cu infuzie de menta. Peste 4-5 frunze de menta (izma) se toarna 100 ml de apa fierbinte (imediat dupa ce a clocotit) si se acopera vasul respectiv cu un capac cat mai etans. Se lasa jumatate de ora dupa care respectiva solutie se va folosi dupa spalarea pe dinti, clatindu-se gura de trei ori pe zi dupa fiecare masa. :* Funda?
Te speli cu bicarbonat de sodiu...e bun. daca nu, du-te la dentist si fa-ti tratamente. sper ca te-am ajutat