anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi ziceti si mie daca pot sa ma inalt daca imi fac o operatie de lungire a oaselor de la picioare? ( am 1.61) se pot face operatiile in Romania? care ar fi coturile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu am auzit in viata mea asa ceva. iti dai seama ce inseamna sa iti umble cineva la oase? nu vei mai putea merge normal toata viata. Preferi sa ai 1.70 in loc 1.61 dar sa nu mai poti merge normal o viata?

pune mana fa un sport, un baschet, un inot in loc sa te gandesti la tampenii

Răspuns utilizator avertizat
| Jokyo a răspuns:

Nu cred ca se poate face in Romania asa ceva...

| petrescuionut a răspuns:

Decat sa le faci in Romania sa mori sau altceva mai bine te duci in alta tara dar uite tu ce iti zic alearga zilnic si dormmi mult o sa te faci pana in 16.9 1.70

| PanzerOne a răspuns (pentru petrescuionut):

Sa alerg? zici ca dezvolta alergatul? Eu mai mult stau atarnat pe bari dar nu am auzit pana acum ca alergatul dezvolta? si cat de mult sa dorm? cam cate ore?