anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In 2009 mi-am scos amigdalele (aveau puroi) si dupa operatie am inceput sa vorbesc cu o voce foarte ciudata ( Pe nas ). Toata lumea imi spune asta aproape mereu si e enervant iar unii nu inteleg ce spun. M-am operat la unu' Ursuleanu din Bucuresti... Acum o luna am fost la o doctorita Safta si mi-a spus ca am valu' palatin drept lasat in jos ca atunci cand m-a operat tipu' ala o fortat amigdalele. Ce as putea sa fac sa imi corectez vorbirea? Am trecut cu vederea toti anii astia, am zis ca " Na, poate e un efect al operatiei " dar m-am saturat! DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| calexandru a răspuns:

Caută astfel de soluții la medici specialiști, nu pe TPU. Cat despre corectarea ta, ține cont de faptul ca e o cauza medicală si nu una psihologică. Așadar poate fi îndreptată chirurgical. Cine nu te înțelege, asta e... pierderea lui / ei.