anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In anii trecuti pana in prezent mi-am urmarit cresterea in inaltime din propria curiozitate. La varsta de 11 ani aveam 1.51 inaltime iar acuma la 14 ani am 1.72. Intrebarea este la varsta de 18 ani la ce inaltime as putea ajunge oare? Mai cresc sau voi ramane la aceasta inaltime?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate mai crești, poate nu. Nu se poate spune, fiecare organism e altfel. Eu de exemplu (sunt majoră de ceva timp) nu mai cresc deloc de când am împlinit 14 ani. Prieteni de-ai mei au crescut până au împlinit 22 de ani. Maxim cam pe la 22 de ani se oprește de tot creșterea la bărbați, asta înseamnă că unii cresc până ajung la vârsta aceasta, alții se opresc mult mai devreme.

0 răspunsuri: