Bună. În situația ta am fost si sunt si eu. Acum 2 ani am dat jos in doar o luna 10 kg cu ajutorul unor shake-uri, si cu lubenita, dar nu recomand daca aveti probleme de sanatate. Evident ca eu aveam 90 de kg, am ajuns la 80, după m-am îngrășat iar 5 după un an, acum in aprilie am dat iar 6 kg jos, am ajuns la 83 sa am in momentul de față.
Asta cu mâncatul asa făceam și eu. Si eu am fost băutoare înrăită de cola. La fel, 8 ani de zile. Si mi s-a cam luat când am văzut un video cu un documentar cum că acesta ar fi făcut din goange. Oricum, eu mai beau si acum vreun pahar pe zi, dar cam atat. Incerc sa intru iar la dieta, si iar ma abțin de la el. Se poate!
Îți recomand un nutriționist
Poti avea doar 2 mese pe zi: 2 gustări, orele 10, 14, 16, 18. Gustări cum ar fi un mar la 10 și 16, mese usoare, masa principala si la care poti mânca mai mult fiind la ora 14:00.
Evita cu orice pret carbohidratii si dulciurile daca vrei sa dai jos 15kg!
ELIMINA: orezul, painea, pizza, pasta, cartofii, fasolea boabe, cerealele, placintele, prajiturile, sosurile, prejelile, sucurile si berea.
MANANCA pe saturate:
- CARNE fiarta sau fripta pe grill de: pui, peste, curcan, vita si porc slaba, pateu de pasare, ham si salam victoria
- SALATE de cuditati: morcov amestecat cu telina (razuite) si amestecate cu pitina zeama de lamaie,
- salata verde cu ceapa verde si ridichi,
- salat de rosii cu castreveti
- salata de varza proaspata, sau varza murata
- muraturi, gogosari si castreveti murati
BEA: numai apa plata si ceaiuri de plante, neindulcite.
In ce priveste sportul, alterneaza 1 zi de cardio si 1 zi de sport care sa-ti antreneze toti muschii, iar in a 7-a zi, iei pauza.