| SmQaLeXuTzz a întrebat:

in luna ianuarie cand trebuia sa facem toti copii de clasa a 8-a vaccine, a trebuit sa ne masoare si sa ne cantareasca, eu aveam pe atunci 1.70 si 73 kg, toata lumea zicea ca sunt gras... In acel moment eu m-am gandit sa ma schimb... si din luna februarie pana in prezent am ajuns de la 73 kg la 58 kg (cu ambitie, am reusit). Ce parere aveti sa mai slabesc? (am putina burtica)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

laughing Salut! Nu crezi ca ai slabit destul? Acum vrei sa atarne pieile pe tine?
Eu unul cred ca este bine...nu ai vrea sa te transformi intr-un slabanog.
Felicitari pentru performanta!
Ai putina burtica? Si ce? E mai bine decat sa fii un schelet. Lasa asa...este parerea mea. Daca te mentii atunci e bine asa cum esti.

Uite iti pun si Blytz ca sa nu zici ca fac diferente intre useri laughing Chiar daca nu e mare raspunsul.

-Blytz- big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca acum esti destul de slab...nu trebuie sa mai slabesti. Eu iti recomand sa te apuci de niste sala. Degeaba slabesti daca nu pui si niste masa musculara pe tine. Astfel vei arata mai bine si le vei inchide gura alora care au comentat ca prostii...eu asa zic. FUNDA?

| Moonlight15 a răspuns:

Faci cum crezi de cuviinta... daca tu te simti bine in pielea ta nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni.

| Miruna1008 a răspuns:

Buna! Daca nu te deranjeaza ca iti pun o intrebare la intrebare...cum ai slabit? Sunt fata, acum am terminat a 8-a si am trecut prin aceleasi,, chinuri'' ca tine. Eu nu am avut timp sa slabesc (examenele), dar acum vreau sa ma apuc serios de treaba. Poti sa ma ajuti?