anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In luna septembrie am facut un avort, eu fiind la 6 saptamini.Chestia aia tare de la siini am aflat pare-mi-se ca se numeste nod.La sinul sting sint doua noduri.Adica unu mic,in forma de o bila, dureros si tare.Stie cineva ce poate insemna asta? Am 18 ani.Multumesc pentru atentie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Un nodul mamar este o formatiune suspecta!--- trebuie sa mergi OBLIGATORIU la medic pentru un control mamar insotit de examene imagistice ale sanilor (ecografia mamara/sonoelastografia mamara, mamografia digitala).Zic "obligatoriu", pentru a elimina riscul unei formatiuni cu potential canceros!

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

BUNA happy
Nu crezi ca ar fi mai indicat daca ai intreba medicul de familie, si apoi cel de specialitate?
Doar asa vei primi un raspuns demn de luat in seama!
O zi buna happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum e ca si cum ai cere sfaturi de la un boschetar, cum sa ajungi miliardar.
Intreaba pe cineva care stie. (Doctorul).
O zi buna Crisk happy