| Dariussdr a întrebat:

Salut TPU!
În momentul acesta sunt la spital medicii spun ca s-ar putea sa am o toxiinfecție alimentara sau apendicită.
Maine îmi va spune doctorul, dar îmi este super super frica de apendicita.
Ma doare abdomenul
Am stări de vomă
Amețeli
Chiar îmi este super frica!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Frica de ce anume? sa stii ca suntem mai multi operati de apendicită si nu am patit nimic.insa daca lasam asa apendicele inflamat am fi murit!
Inca nu stii daca e apendicele cu probleme, dar si daca este eu iti zic sa nu iti fie teama, sunt operat si nu mi-a fost nici frica si nici nu a fost foarte rau!
gandeste-te ca sunt oameni care si-ar dori in loc de cancer in faza terminala sa fie operati de apendicită chiar si mereu nu doar odata ca noi, numai sa stie ca vor trai si nu se vor mai chinui!
Deci fii barbat!

| ioana748 a răspuns:

Nu ți fie teama.
Operația de apendicita este ușoară.
Foarte ușoară.
Dacă este cazul bineînțeles.
O sa fie sub anestezie.
Însă, posibil sa fie doar o toxiinfecție alimentara.

| Tputpu35 a răspuns:

Stai linistit,nu trebuie sa iti fie, ai incredere ca se vor rezolva, roaga ti parintii sa fie langa tine, poate te ar ajuta, zic si eu