Doctorul ar trebi sa iti poata raspunde la asta.
Amigdalele sunt considerate niste porti de aparare ale organismului.
Sunt acolo cu un motiv. Daca este insa pericol acestea pot fi scoase.
Eu as renunta in locul tau la lactate si alte astea.
Dar repet e doctorul cel pe care trebuie sa il asculti.
Sistemul imunitar funcționează bine și fără ele. Deci la îmbolnăviri dese e indicat (sursa: informație publicată de Agenția de sănătate suedeză).
Succes și sănătate!
Lactatele sunt necesare organismului din cauza calciului!
IMUNITATEA organismului trebuie intarita!
Amigdalele trebuie scoase doar daca deseori se fac cu puroi si nu este alta alternativa.
Dulciurile, zahărul din ele scade imunitatea. La fel si mierea. Trebuie si exerciții fizice.
Nu trebuie sa imi raspunzi mie, dar fa-ti un pustiu de bine si pune-ti singur urmatoarele intrebari:
1. Care specie de animal bea laptele altei specii dupa intarcare?
(Nu zic pentru calciu sau alte chestii). Doar intreaba-te. Laptele de vaca e bun pentru vitel. Si atat. Nu a fost creat pentru om.
2. Daca e atat de bun si de extraordinar, de ce mai mult de 80% din populatia lumii este intoleranta la lactoza?
3. Crezi ca laptele de vaca se recolteaza de la o vaca care vine vesela sa isi dea laptele intr-un frumos peisaj mirific?
Stii ca acum se folosesc pompe de muls electrice pentru a scoate laptele. Crezi ca alea sunt sterile? Alea sunt pline de lapte care a stat peste zi, balega si alte chestii in care a stat vaca. Cand pui chestia aia la ugerul vacii... crezi ca ugerul vacii nu se infecteaza? Si cum sunt electrice si de productie, crezi ca acele mulgatori sunt gingase? Nu... au forta. Scot PUROIUL din ugerul vacii. Puroi pe care il bei tu fericit. Inchipuie-ti ca si legea permite asta!
4. Laptele o avea el calciu. Dar calciul nu este chiar biodisponibil. Iti mai trebuie si alte elemente ca sa poata fii folosit de catre corp. Si ghici iar: in anumite proportii. Care nu exista in laptele de vaca.
Nu mai vorbim de cazeina, care este sursa multor alergii (pentru ca la nivelul intestinului in anumite conditii relativ comune, nu poate fi molecula secventiata, intra in sange si corpul produce anticorpi impotriva. Dar molecula seamana cu alte molecule din structura altor celule. Asa ca anticorpii vor ataca propriul tau corp. Si vei avea astfel alergii). In plus produce mucus.
Dar e simplu sa stai pe scaun si sa citezi din reclamele tv.
Ghici inca o data... reclama tv te facuta ca tu sa cumperi sau sa recomanzi un produs sau serviciu.
Discutia e lunga, si nu esti pregatit pentru asta. Asa ca... ce sa iti spun... GO Activia.
Din propria mea experienta stiu ca daca iti scoti amigdalele risti sa te imbolnavesti la rinichi, doctorul mi-a spus ca amigdalele sunt bune fiindca retin puroiu in ele si nu il lasa sa se duca la rinichi.
Daca situatia mea se agrava mi le scotea, dar asa stiu cand sunt bolnav ca ma dor de nu mai pot sa inchid dar imi trece, la mine au ramas umflate.
Nu trebuie sati scoti glandele trebuie sati intaresti emunitetul recomand ferumlec sirop 1lingurita dimineata in timpul mesei sau dupa 1deameaza tot asa si seara tot dupa masa sau in timpul mesei
OK, pofta buna la Activia si... mananca E-uri cu spor, cum te sfatuiesc reclamele si etichetele cu super-design!
Eu sunt mai prost, nu stiu sa citesc, ca urmare nu cumpar alimente care au lista lunga de ingrediente. Nici lapte nu beau, daca in 3 zile nu se face lapte acru, la temperatura camerei, sau are "gaeantie" de peste o luna
Carmen133 întreabă: