Nu cred ca e o problema neurologica ci mai de graba una cardiologica ...Incep sa cred ca ai Hipertensiune arteriala, in cazul in care vrei sa mai povestim despre afectiunea ta, add pe YM Luca_bogdan39@yahoo.com
Ai cumva probleme cu transpiratia? Ai remarcat in ultima vreme (sau pe-aproape) ca ai extremitatile foarte reci si umede? Daca raspunsul la aceste intrebari este "Da", nu trebuie sa te ingrijorezi. Cel mai sigur e o lipsa de calciu care incepe sa se simta in organism. Cel mai bine e sa te duci la medicul de familie, care iti va da trimitere sa faci niste analize la sange care, cel mai probabil, va confirma asta.
Problemele neurologice apar dupa o foarte buna bucata de viata, sau daca esti fumator inrait (fumezi de 15-20 de ani cate 7-8 pachete pe zi, bei minim 1 pet de 2 l de bere si iei si cafea). Sau daca ai primit o lovitura foarte puternica la cap.
Orice ar fi, nu ti-ar prinde rau niste analize la sange. Dat fiind faptul ca esti si fumator, pierzi foarte mult calciu pe baza fumatului. Si, pe langa asta, s-ar putea ca fumatul sa dea niste probleme cu stomacu (aciditate sporita). Niste analize te vor linisti 100%. Ideea e sa le faci!
Am uitat sa specific ca am facut ekg si a iesit in regula,tensiunea a fost 10,7,dar am inteles ca ar fi ok.Mi am facut si ecografie abdominala care lafel nu a evidentiat probleme...Analize de sange mi am facut si zilele acestea o sa le repet.Multumesc oricum pentru raspunsuri!