| SpArTaCuS7 a întrebat:

Intr-o seara de marti a inceput sa ma doara burta, am fost la un prieten acasa, ma durea burta cam nasol, dupa ce am ajuns acasa, aveam varsaturi, dar in seara de marti nu am varsat. Noaptea ma durea foarte tare, nu aveam junghiuri sau de genul.Am inceput sa i-au NO-SPA dar le varsam. A doua zi am varsat cam de doua ori, varsam pe zi de 1-2 ori chiar si de 3 ori. Joi la fel, varsam, era nasol, am cautat si pe internet, mai multe. Vineri am fost la medicul de familie, m-a controlat de apendicita, dar nu ma durea nimic, mi-a dat o injectie metoclopramid, dupa m-am cam simtit mai bine, dar seara am varsat din nou. Ieri mi-am controlat urina, si am vazut dar nu cred, era mai ca berea, sper sa nu fie hepatita?
P.S : Sunt baiat, am 14 ani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să mergi la camera de gardă, o injecție nu a rezolvat problmea ta de sănătate!
Pa, pa.

| ElenaSA a răspuns:

Sa faci analize.E mult mai sigur si mai sanatos.Si la mine au zis ca nu am apendicita pana am dat in peritonita.

| SimonaCristina a răspuns:

Fa-ti urgent analize, sa nu fie vorba de hepatita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie sa mergi iar la medic pentru mai multe investigatii, nu sta asa.
Te pup!