| WeKK a întrebat:

intr-o zi am mers prin tot orasul si am jucat fotbal fara sa mai vin acasa de la 11:00 si 20:00, dupa ce am ajuns acasa a inceput sa ma doara capul si sa am spasme. Tot in acea zi am facut o rana la un deget de la picior putin adanca, rana este curata. Posibil sa am tetanos? PS: am fost la doctor, i-am zis cateva cuv. si a zis ca nu am nimic, fara sa se uite la rana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Calin_Andrei_1997_PKn6 a răspuns:

Raspunsul meu nu se bazeaza pe cunostinte medicale, dar iti spun din proprie experienta ca am patit si eu la fel. Cand alergi atatea ore la fotbal este normal sa te doara capul si sa ai spasme, pentru ca ai solicitat foarte mult membrele inferioare. In privinta tetanosului, acesta se poate contacta, din cate stiu eu, daca te zgarii intr-un fier ruginit. Daca ai cazut la fotbal, eu zic sa dezinfectezi si sa urmaresti cateva zile rana. Totusi, daca ai posibilitatea, mergi si la doctor sa te verifice. Eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi totusi. Toate cele bune!

0 răspunsuri: