| Everlast15 a întrebat:

Intr-un final m-am gandit sa va intreb pe voi "ciudatenia" nasului meu.Am 15 ani si de aproximativ 4 ani am nasul infundat. Nu este vorba de raceala.in acesti ani am mai fost racit ( bineinteles atunci am avut nasul si mai infundat ). Am fost la diferite controale cu diferiti medici, dar tot nu au avut ce sa imi faca spunandu-mi ca nu am polipi, ci doar o infectie care secreta prea mult " mucus ". M-am gandit ca poate e o alergie dar nici medicii nu stiu ce am. Ce sa fac? deoarece noaptea nu dorm prea bine, eu respirand numai pe gura dimineata ma trezesc cu gatul foarte uscat.Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ai o sinuzita cronica. Ar fi indicat sa faci un exudat nazal si o radiografie de sinusuri, insa aceste investigatii necesita in prealabil consult ORL si bilet de trimitere.

| negru30 a răspuns:

Du-te la alt doctor - este cel mai indicat

| RyugaHideki a răspuns:

Incearca sa mergi intr-o salina sau sa faci sauna. Poate aburul iti va face mai bine. Eu asa fac daca am nasul infundat. Desi se pare ca la tine nu este ceva normal. Ti-ai facut vreo raza pana acum?

| ooLaviii a răspuns:

Ai polipi.Shy eu amcrying

| 220V a răspuns:

S-ar putea sa ai deviatie de sept, sau polipi, sau cun se numeste

| Skiipper a răspuns:

Fa timp de 2 saptamani in fiecare zi inainte de culcare niste inhalari cu aburi pana ti se desfunda atat de tare nasul incat sa iti curga

| Everlast15 explică:

Nu am polipi mi-a si spus doctorul.eu tot timpul am o secretie foarte galbena si groasa si nu pot sufla nasul. polipi e cu totul altceva.