anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare numai pentru fete. Sunt fata si voiam sa stiu cum sa ma apilez cu lama asa incat sa nu ma zgarii,sa imi creasca fire pe sub piele sau alte probleme, si daca se poate sa imi spuneti daca aveti vreo traditie inainte sau dupa epilare si care este aceea. Poate imi spuneti si niste sfaturi despre aparatul epilator si pe care preferati (lama sau apilatorul).Dau funda la cel mai rapid si bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hαppiηеss a răspuns:

Pentru epilatul cu lama, trebuie sa iti cumperi unele de calitate in general se gasesc la set nu din acelea unul la 1 leu care nu au banda de protectie ca automat de tai sau te iriti. Despre aparatul epilator ce sa spun e de rahat parerea mea, in primul rand ca te doare de mori, nici nu lasa pielea fina si mai apar si bube dupa, eu prefer lama chiar daca trebuie sa ma fac odata la 2 3 zile.

2 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Eu folosesc crema depilatoare

| Jasm a răspuns:

Prefer Gilette Venus. Se pliaza perfect pe piele, sunt foarte mici sansele sa te zgarii si de la lama nu iti ies fire pe sub piele pentru ca nu le smulgi. Recomand hidratarea dupa, cu putin ulei de cocos.