| En0ugh66 a întrebat:

intrebarea mea este: Din ce motiv poti fii operat de apendice. Adica de exemplu daca alerg, merg cu bicicleta mult risc sa fiu operat de apendice, eu stiu ca daca alergi mult te doare apendicele de-aia intreb, stiu ca nu am fost tocmai explicit. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GabrielXD354 a răspuns:

Apendicele este in dreapta abdomenului, jos, in apropierea zonei inghinale.Cand alergi nu te doare apendicele.Cred ca il confunzi cu splina, care este in partea stanga a abdomenului. Sport nu reprezinta un risc de a dezvolta apendicita, ba din contra. Sportul nu face niciun rau! Ma rog, doar cand ai probleme de inima sau probleme grave de sanatate, nu este recomandat.

| Nimicnouacum a răspuns:

In primul rand, esti operat de apendicita nu apendice. Ai apendicita in momentul in care ai dureri in partea dreapta, aproximativ la o palma sub coaste. Simptomele sunt diverse si diferite de la om la om. Ea se dezvolta daca mananci multe seminte sau alimente nedigerabile care se aduna in apendicul. Sportul nu are legatura cu apendicita.