Ciudat tratament pentru migrena. Aici nu se poate da o solutie pentru ca migrana are multe cauze. Sa mearga la un neurolog si la un control Doppler (din experienta mea). Daca a fost la neurolog, o sfatuiesc sa-l schimbe. Cu tensiunea cum sta?
Cu tensiunea nu stiu., am cautat pe net cu ce ajuta acele medicamente. si am gasit asa
Botox: pastile pentru riduri
Dapisentru dureri de intepaturi de tantar
Cocculine: pentru greata ( avion masina vapor etc)
Da, migrenele dau si simptome de greata. Dar e data de presiunea asupra creierului si nu ajuta acest Cocculine.
Insista sa schimbe medicul. Chiar in alt oras daca acolo nu aveti altul. Dar fiindca migrenele au multe cauze, cele mai multe ascunse si parsive, tine-te de ea sa mearga la medic.
Am intrebat de tensiune pentru ca nu intotdeauna cea "ca la carte" este cea buna. Ar putea fi hipotensiva (mica) si la un control cea normala sa fie de fapt mare pentru ea. Si asta poate da dureri de cap.
Am fost la alt doctor iar acesta ne-a dat sa cumapram Ibuprofen sau aspirina
Da, aspirina ajuta la o mai buna circulatie a singelui. Il "subtiaza" cum spun batrinii. Ibuprofenul, "ascunde" durerea. Adica, face sa nu o mai simti, dar nu vindeca. Sa ia aspirina (e si mai ieftina) si sa urmareasca tensiunea. Daca nu creste, e bine. Daca cumva creste, alta e cauza.