| AlexOcneanu a întrebat:

Salut TPU, Joi mi-au venit ochelarii de la cabinetul oftalmologic, la consultație au dedus că am 0.75.
De când ii port, joi, vineri, sâmbătă nu am avut nimic, de duminică, luni și azi efectiv simt o durere de cap, acele "linii" roșii de pe partea albă a ochiului par mai multe sau mai lungi nu știu cum să explic si cumva mă dor si ochii.
Întrebarea mea e: așa este normal sa se întâmple? Nu am mai avut ochelari până acum si am dedus că poate așa trebuie până se acomodează ochii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andwta a răspuns:

Primele zile sunt mai naspa, te ameteste putin, vezi mai ciudat dupa te acomodezi. Eu recomand sa iti faci o consultatie, cel mai bine.

2 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Normal te doare capul de la bun început, nu poți sa ii porți mai mult de 20 sau 30 minute o perioada. Cu timpul ajungi sa ii porți toată ziua fără probleme. Eu am de 7 sau 8 ani ochelari.

| IoanaMaria321 a răspuns:

Uite, pe 13 Septembrie am luat ochelari noi. Am început să mă doară capul, am niște linii roși în colțul ochilor. Ar trebui să te consulți