| ALIN15MW a întrebat:

Joi trebuie sa ma duc la dentist sa imi scot o masea.Am mai fost acum cateva zile si doare foarte rau. Ce sa fac Ajutor. Imi vine sa innebunesc cand aud de dentist. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ursuletzultau a răspuns:

Si eu sunt la fel si cand aud de dentist ma ingalbenesc si simt un gol in stomac dar daca nu te duci acum cand ai pitina durere ai sa patesti ca o cunostinta de amea a facut paradontoza ca ii era frica de dentist acum isi pune placa.si sa te duci numai la un dentist
cred ca ti-am fost de ajutor

| XoXoOriginalChannel a răspuns:

I zici aluia de la dentist sa iti dea cu spray anesteziant sa nu-ti faca nimic cu seringa ca doare rau si mie imi ie la fel de frica baremi mie mi-a bagat ace in gura si a durat 30 de minute doar ca sa-mi puna plomba deci e clar mai bine ramanem stirbi frate sper ca te-am ajutat

| Safire17 a răspuns:

Si eu am la fel, dar poti sa ii zici la dentist sa te dea cu spray sau sa iti faca o injectie mica, asa fff slaba. Eu am 11 ani si mi-am scos ultimu' canin de lapte, tot asa, la dentist si mi-a facut injectie dinaia slaba de tot si nu am simtit nimic... depinde de ce masea e vb...