| mjynhgfbvdc a întrebat:

Salut TPU!
La 14 ani m-am lovit in zona capului si am avut stari de anxietate destul de mari. A fost o perioada super nasoala ma calmam foarte greu, nu aveam chef de nimic, etc.
Am trecut peste chestia asta, facusem si un rmn la cap, am vazut ca nu am nimic. Acum am 15 ani si am inceput iar sa ma confrunt cu anxietate din cauza ca ma enervez repede, chestii de genul si imi era foarte frica sa nu mai pot sa ma controlez ca gen ma enervam din orice si chestii. Acum am realizat ca nu am nimic, sunt perfect sanatos, acum cateva luni facusem si un test psihologic care spunea ca sunt normal dar tot am stari de agitație fara motiv adică anxietate. Ce mi-ati recomanda sa ma calmez mai usor? Am momente intr-o zi in care nu am nimic si alte momente cand am anxietate(btw asa sunt eu mai anxios, probabil e si vârsta, nu stiu)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

As recomanda un sport in aer liber!
Computerul si talefonul folosite maxim 1 ora pe zi impreuna si in rest scoala, carte si mult sport.
Sanatate multa!

| mjynhgfbvdc explică (pentru Violleta2022):

Cred ca o sa ma apuc de sala ca si asa sunt inalt si ma gandeam sa pun masa musculara

| Violleta2022 a răspuns (pentru mjynhgfbvdc):

Sala NU este recomandata copiilor sub 20 de ani, deoarece inhiba hormonii de crestere si dezvoltare.
Apuca-te de un sport!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Exerciții de respirație.

| KR0N5TADT a răspuns:

Munca fizică te va elibera de bolile închipuite pe care crezi că le ai. Confortul sporit și medicii hoțomani te vor duce de râpă.