| DjRaduANdrei a întrebat:

la ce ajuta painea neagra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Vernica_Alexandru_1998 a răspuns:

Nu te ingrasa ca si paina albahappy cred eubig grin

| alexa3000 a răspuns:

Nu ingrasa atat de tare si fibrele din ea ajuta foarte mult deoarece au multe uleiuri esentiale

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Painea neagra este cea mai buna in alimentatia fiecaruia, datorita aportului de elemente nutritive neagra/secara nu ingrasa.

| AxXeL1124 a răspuns:

Nu ingrasa si e mai buna.

| IonelaMV a răspuns:

Paine neagra nu ingrasa si este mult mai buna si mult mai sanatoasa.
Inlocuiti painea alba cu paine integrala si veti fi de o suta de ori mai sanatosi.
Sper ca te-am ajutat! Fundita?:*

| fabiola a răspuns:

Painea neagra are un continut crescut de fibre, pentru ca se foloseste intreg bobul de grau, la macinare! Este bogata si in vitamine si minerale iar prezenta fibrelor ajuta la o digestie sanatoasa!

| facepalmlol a răspuns:

Nu cred ca ajuta la ceva anume.Doar daca esti la cura si vrei sa o inlocuiesti cu cea alba, nu te ingrasi chiar asa mult, daca esti obisnuit cu painea multa.

| mona a răspuns:

Nu ingrasa asa tare ca painea alba

| SaveTheNature a răspuns:

La foarte multe! Ca sa intelegi mai pe larg iti explic eu.
Painea neagra, sau painea graham mai bine zis contine faina facuta din boabe de grau intregi (adica cu tot cu tarzta).Pe cand painea alba e facuta doar din miezul bobului( fara tarata).
Si acum sa incep: painea neagra (graham ) este in primul rand indicata pentru fibrele pe care le contine.
Fibrele alea au rolul de a curata intestinele tale, exact asa cum curata detergentul de vase vasele happy.
Gandeste-te ce dea tampeniii mancam in ziua de azi. Pe colon (intestinul gros), se depun in timp resturi, exact cum se depun pe teava de la chiuveta atunci cand se infunda. De asta colonul nu-si mai face treaba, ne cosntipam, avem probleme cu asimilatul, si in general asa cu sanatatea.
In concluzie, inlocuirea painii albe cu paine neagra e un gest foooarte bun pe care corpul tau il va aprecia si te va iubi.
La fel poti inlocui sucul cu apa sau ceai.
Dulciurile cu fructe happy
Cipsurile si fast-foodul cu legume
Coca -cola cu o cafea micuta.
Si tigarile cu mancatul de seminte.
In loc de tarie sa bem bere sau vin.
Si tot asa -astea sunt gesturi mici- dar pentru organismul tau sunt pietre pretioasehappy

| pci27 a răspuns:

Http://feminin.netul.ro/dieta/painea-neagra-o-alegere-mai-sanatoasa/ Sper să găsești răspunsul pe care îl cauți.

| Azµre a răspuns:

Nu îngrașă cel puțin așa spun specialiștii

Întrebări similare