| NewSpecial a întrebat:

La unele miscari (de exemplu cand ma intind) ma cam doare in zona apendicitei. Acesta este inceputul apendicitei?
Nu vreau sa ma operez am auzit niste tratamente imi poate da cineva unul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| BlackRose08 a răspuns:

Buna!

Nu e neaparat sa te doara apendicul, poate fi alt organ. Daca ai avea apendicita ai avea si alte simptome (gen varsaturi, greata, febra etc).
Eu sincer am fost operata de apendicita si nu e grea recuperarea, decat primele 2 zile.
Nu incerca sa iei tratamente, deoarece o data ce organul e inflamat, nu mai ai ce sa ii faci, indiferent de tratament.

Dar cel mai bine e sa mergi la doctor, el iti poate explica mai bine. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Alte simptome mai ai?
Iti amorteste piciorul?
Daca se intampla sa-ti fie mai rau, urgent la medic.
Te pup!

| Anonim0100 a răspuns:

Salut.

Nu neaparat, dar daca te doare numai acolo se poate.
Tratament inca nu stii daca ai apendicita deci poti lua un unguent sa te ungi in zona aia.

Mai bine du-te la medic el va sti cu siguranta! happy

Numai bine!

| NewSpecial explică (pentru Anonim0100):

Nu ma doare tare ca sa nu suport. Simt de parca ma inghimpa pentru cateva secunde.

| AfroBelgianu a răspuns:

Salut, NewSpecial

Iti recomand sa-i faci o vizita medicului. Poate ai hernie femurala sau inghinala si nu-i bine sa stai.

Asculta-mi sfatul si fugi la medic.

Numai bine, AfroB.

| andreea9701 a răspuns:

Mergi la un medic

| gosh0108 a răspuns:

Avand in vedere ca doar cand te intinzi te doare, poate fi muschiul din acea zona. Atunci cand apare jena si durerea in acea zona, extinzandu-se pe picior, e de mers la medic! Succes!

| MikeTech a răspuns:

Apendicita nu are inceput, ea apare brusc, si cu o durere insuportabila.