Inseamna ca esti alergica la polen.Asa sunt si eu:mi se umfla, roseste, apoi ma mananca, si in 2-3 zile se trage umflatura. Poti sa faci un antitetanos, si mai poti cauta pe net leacuri babesti.
Buna Maria,
Pai incearca sa pui patrunjel acolo, daca nu functioneaza incearca cu sare. Daca nu iti trece in cateva zile este posibil sa fii alergica la polen. Consulta un doctor, el iti va spune ce trebuie sa faci
O seara frumoasa,
Pa-Pa
Si eu am fost intapata de albine, la mine se manifesta diferit ( se umfla, se inroseste, ustura ceva vreme poate si ceva durere) eu am fost intepata si in ochi odata... nu se intampla nimic este ceva normal pana maine o sa iti treaca, poate si mai repede.
Alta data cand te inteapa o albina, sa pui repede sare in zona unde ai fost intepata. Sora mea mai mica a calcat pe o albina la mare si dupa ce i-am dat cu sare pe rana nu a mai avut nimic. Ai grija sa nu ai alergie la intepaturile de albina. Daca nu trece pana maine, consulta un doctor. Sanatate multa!
Freaca zona in care ai fost intepata cu putina sare. Si mie mi s-a intamplat odata asa la scoala, tot in cap, iar ziua urmatoare nu mai era la fel de rau, insa tot ma durea... Intr-o saptamana, cam asa, s-a vindecat. Daca a fost albina ai grija sa nu-i fi ramas si acul. Pune pe cineva sa verifice cu atentie daca nu ai facut-o deja.
Daca se inrautateste sau nu se dezumfla locul, du-te la un doctor. Poti fi alergica, ai grija! Bafta!
dobrin1019 întreabă: