| WizzArd3344 a întrebat:

Salut TPU, m-a luat o stare super super naspa dintr-o data, efectiv, imi vine sa vomit. Am asa indigestie si imi bate inima repejor. Nu foarte repede, repejor, doar ca m-a luat dintr-o data starea asta, am citit pe net despre infract. etc etc. dar am doar. 15 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai cuminte ca nu-i nici o sansa sa faci infarct la 15 ani, din cauza unei indigestii.
Baga-ti degetele pe gat si provoaca-ti vomitatul, ca sa elimini ce ai mancat rau si ti-a facut indigestie. Evita pe viitor mancarea care ti-a facut rau.
Duap ce vomiti, iti va fi rau juma de ora, dar te vei linistii si te vei recupera rapid, pana dimineata.
Bea o limonada cu apa, zeama de lamaie si putina miere de albine ca sa te ajute sa te hidratezi sau bea un ceai de plante.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Etc.

| dinaprilie a răspuns:

Toxinfectie alimentara. Ai mancat nespalat maini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este anxietate.