Lapte inainte de sala? ultima daca cand am facut si eu asta ( cand eram la inceput ) abia m-am abtinut sa nu borasc la antrenament...
lapte = proteine cu abs lenta, lactoza si alte grasimi cu abs lenta, EXCLUS asa ceva inainte de sala.
Inainte de sala consumi proteine normale si carbohidrati ( cum ar fi un piept de pui - proteine - + orez brun sau cartofi - carbohidrati - )
Bună.
Așa ți-a spus medicul de familie?
Mănâncă mai consistent și lasă prafurile.
Pa, pa.
Lapte inainte de sala? ultima daca cand am facut si eu asta ( cand eram la inceput ) abia m-am abtinut sa nu borasc la antrenament...
lapte = proteine cu abs lenta, lactoza si alte grasimi cu abs lenta, EXCLUS asa ceva inainte de sala.
Inainte de sala consumi proteine normale si carbohidrati ( cum ar fi un piept de pui - proteine - + orez brun sau cartofi - carbohidrati - )
Produsele Dymatize http://www.culturism.net/gainere/dymatize-super-mass-gainer-5-4-kg.html sunt cunoscute pe piata, recomandarea mea este sa il bei cu apa sau daca pui lapte sa adaugi o lingura de fulgi maruntiti de ovaz ( gasesti la Lidl ) si nu vei face acel deranj la stomac.
Iti recomand sa nu mai cosumi astfel de proteine, iti suprasoliciti ficatul. A luat si fratele meu la fel ca si tine(asociat cu sala)doar ca la scurt timp i s-a facut rau, si-a facut analize care au aratat o afectare hepatica datorita acelor prafuri.A facut ulterior un tratament cu silimarina-hepatoprotector, in cele din urma analizele au revenit la normal.
Rezultate... se vad daca te antrenezi bine, mananci 4-5 poate 6 mese consistente pe zi, etc... nu de la o cutie de suplimente.
o cutie de suplimente... de fapt, 10-15 cutii de suplimente = apa de ploaie fara mancare multa, odihna si antrenament corect
Si nu mai bea lapte niciodata inainte de orice efort fizic, nu doar sala