| Tavutzu a întrebat:

M-am dus acum cateva zile sa invat sa inot si eu ca asa se facelaughing. Primele 2 sedinte n-am avut nimic deoarece nu trebuia sa bag capul in apa. Eh, acum sedintele 3 si 4 am invatat sa inot cu ajutorul mainilor si trebuia sa pun urechea pe umar (acesta fiind in apa) si dupa ce s-a terminat sedinta...TOTUL INFUNDAT. clar...ma uit frumos pe net crezind ca am doar apa in urechi si am incercat tehnicile de acolo. nimic. Mai dau un search si vad ca daca ai un dop de ceara si dupa inoti iti ramane apa blocata. si e naspa. nu aud aproape nimic. am incercat cu audispray si nimic. acum. unde sa ma duc. la medicul de familie sau la orl? daca la medicul de familie atunci pentru ce? pentru trimitere la orllaughing sau poate sa-mi scoata el dopul cu o seringa fara ac cu apa calda? daca ma trimite la orl cat costa scoaterea unui dop de ceara? doar de la o ureche?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| muffinfactory a răspuns:

Mai intai la doctorul de familie sa-ti dea trimitere, nu are cum sa-l scoata el. Stiu ca am avut mai demult thinking numai tin minte exact pretul, dar nu este ceva foarte scump in orice caz happy
Si data viitoare sa porti o casca de innot.happy

0 răspunsuri: