anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am dus zilele trecute in baia scolii sa imi fac nevoile. SI acolo era un tip pe care nu il cunosteam. Am intrat in cabina si nu am incuiat usa.Acel tip a intrat peste mine si s-a frecat pensula de a mea tip de cateva secunde apoi a fugit.Nu l-am mai vazut de atunci(am incercat sa ripostez dar era dublu cat mine ca si inaltime)... Ce ma intereseaza e daca am sansa sa iau vreo boala gen HIV de la acest lucru.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ovidiu123432 a răspuns:

Nu cred ca ai putea lua ceva boala daca nu ai avut contact sexual, iti poti intreba parinti sau medicul de familie te poate ajuta mult mai mult

| GeorgeBerbec a răspuns (pentru ovidiu123432):

Mi-e rusine si scarba de ce s-a intamplat si nu as putea povesti...

| Eucumamajunsaici a răspuns:

Dacă e bolnav da este riscu.Dar nu te mai du la baia scoli ca e cancer curat cel putin la mine da baia baietior ca a fetelor e de lux.