| GabrielStefan a întrebat:

M-am lovit acum 2 zile la spate si ma tot doare coloana si mijlocul tare! si nu stiu ce sa mai fac! cateodata ma doare, cateodata nu ma doare si nu mai pot ridica greutati mari cum le ridicam inainte! cum ma puteti ajuta? fara sa ma duc la medic, ca e complicat! dau funda celui care imi explica bine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanuTzCarbon a răspuns:

Dupa cum stii, nici o durere nu trece instant. Daca chiar trecem ai greu, cel putin o saptamana sau mai mult, si inca te doare trebuie sa vorbesti cu un medic sa te consulte. Pana atunci, nu mai depune eforturile de dinainte, mai i-a o pauza de la eforturi. Noaptea cand dormi culcate devreme, si dormi pe spate fara sa te foiesti foarte tare.

Asta este sfatul meu.

Succes!

3 răspunsuri:
| NicoleTheEnd a răspuns:

Cred ca ar fi bine daca ai merge la doctor.happy, ca situatia sa nu devina mai "complicata"! Daca as fi in locul tau, as merge la medic, oricat de "complicat" ar fi!
Numai bine!
Vindecare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa nu fie decat o intindere de muschi; in cazul acesta iti propun sa iti pui comprese cu bitter suedez. Dar s-ar putea, in cel mai rau caz, sa ai hernie de disc; in aceasta situatie, consultarea unui medic este absolut necesara.

| anasuperba a răspuns:

Du-te la medic pentru ca poti avea complicatii! Risti sa ai probleme cu coloana! Ce complicatie mai mare decat sa ai probleme cu coloana exista? Ai grija si du-te la medic pana nu e prea tarziu!