| Louys a întrebat:

M-am speriat pe la dupa-amiaza si a inceput sa ma doara inima(m-am speriat tare), si durerea a persistat foarte mult timp, chiar si acum pe la ora 9 noaptea am impresia ca inca ma mai doare.

Ideea e ca fugeam in Outlast de un inamic imbracat in negru, si nu l-am vazut pe intuneric cand incercam sa ma furisez pe langa el.Deodata ii aud vocea si il vad in fata, si m-am speriat.

E vreo problema?
P.S. am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o criza de panica. Din punctul meu de vedere esti mult prea mic pentru jocul ala, dar pana la urma asta e decizia parintilor tai. Incearca sa discuti cu psihologul de la scoala, ai o problema cu diferenta intre real si imaginar

| Louys explică (pentru Brigaela):

Dar are legatura cu sanatatea?

| Brigaela a răspuns (pentru Louys):

O criza de panica te poate ucide, desi fizic esti poerfect sanatos. Are legatura cu sanatatea mentala, iar mintea controleaza foarte putrernic fizicul. Evident ca nu este o durere cardiaca, o durere cardiaca ar trebui sa dureze 2-3 minute, iar un infarct ar trebui sa duca la deces daca nu este tratat in primele 6 ore. Insa daca tu crezi intens ca este o durere cardiaca si nu faci diferenta intre sperietura imaginara (care ar trebui sa iti treaca in 10 secunde) si un pericol real, atunci poti sa si mori de frica.

| Louys explică (pentru Brigaela):

Frica imi trecuse de mult, dar sperietura a fost mare, aproape am sarit de pe scaun.

| Brigaela a răspuns (pentru Louys):

Nu e normal, sper ca iti dai seama, nu? Discuta problema cu parintii tai, daca de la varsta asta incepi sa ai genul asta de probleme, risti sa te dezvolti anormal (psihic)