Dupa barbierit poti sa te dai cu o crema de musetel; galbenele sau un unguent de la farmacie de exemplu cu fluocinolon, dar poti sa intrebi farmacista sa-ti recomande altceva.
Dupa barbierit te poti da cu un after schave.
Atentie la spuma de ras, gaseste una pentru piele sensibila, unii barbatii spun ca spuma gilette ar fi buna, la fel si cea de la avon.
Lamele de ras de la aparatul de ras gillette am auzit ca este bun.
Unii barbati spun ca si aparatul de ras cu aloe vera este bun.
Acum depinde si de pilozitatea faciala, dar si de ten.
Am aparat de ras bun... cu aloe vera si folosesc pasta de ras damaris.Sa folosesc alta pasta de ras?
Nu cred ca este nevoie,.
Ai facut iritatie sau cosuri?
Oricum mergi la farmacie si cumpara un unguent sau mergi la medicul dermatolog, desi nu cred ca este asa grav, farmacistele iti pot indica medicatie de prima urgenta (un unguent sau o crema).
Dar dupa barbierit sa te dai cu o crema pentru iritatie, vezi ce crema iti dau farmacistele daca nu vrei sau nu poti sa ajungi acum la medic.
Dar daca nu iti trece va trebui sa mergi la medicul dermatolog.
Poti sa te dai si cu flocinolon, dar sunt si alte unguente si creme mult mai bune.
Pai o data ce ai putin timp de cand ai inceput, e normal.Cred ca cel mai bine ar fi sa folosesti un aparat de ras care sa ai buretel de ala sa nu te irite si dupa aia.pana mea poti sa folosesti after shave, dar dupa parerea mea mai fina iti face fata uleiul:X ca pe vremuri. ce Dumnezeu. Acum ce preferi tu. Hai ai grija de tine!
Te razi dupa care prelucrezi locul cu solutie speciala, in caz in care nu ai aceasta solutie, te d-ai cu spirt , iti apar cosuri din cauza ca dupa berberit se face rani mici pe stratul de piele ue se aduna ingrasamintele si se formeaza cosuri.
Dupa ce te barbieresti da-te cu un after shave... dar mai intai du-te la farmacie si ia-ti o crema pentru cosuri si da-te pe fata cu ea!
Tine cont si de acest raspuns. Sunt de acord cu zice acest membru TPU, sa cumperi o crema pentru cosuri.
Eu ti-am scris mai sus cum sa previi, acum nu poti decat sa cumperi o crema de la farmacie sa-ti treaca cosurile.