anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma cam doare coloana/spatele.Ce sa fac? Stau cam mult la pc 3, 4,5, max 6 ore pe zi.thinking Dau funda cine imi da cele mai bune sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| SorrowSmile a răspuns:

Salutare!
Intrucat si eu am avut problema aceasta iti dau sfatul care l-am urmat si eu.
Corecteaza-ti pozitia de stat intrucat poti ajunge ( asta daca nu esti cocosat/a) si incearca sa reduci timpul petrecut in aceasta pozitie.
De asemenea iti poti cumpara un brau special de la farmacie daca nu ma insel care iti tine coloana si umerii in pozitie cat mai corecta.
Multa sanatate!

| cretzulina5291 a răspuns:

Stai drept, si ai putea incerca niste unguent... diclofenac...

Răspuns utilizator avertizat
| restroccck a răspuns:

Cal mai bine e sa stai sa stii chiar merge stiu ca nu prea suna bine dar functioneaza

Răspuns utilizator avertizat
| giony54 a răspuns:

Este bine sa faci un tratament de sustinere a coloanei pana nu ajungi la hernie de disc si mai redu orele la calculator pentru ca nu este altceva decat pierdere de timp, iesi cu prieteni in parc si fa miscare.Ca sa scapi de durerea coloanei iti recomand produsele naturiste Triple Potency Lecithin 3/zi si White Willow 3/zi pe care le gasesti aici : http://www.mypurnutrition.com/products/.