| Miya97 a întrebat:

Ma confrunt deja de vreo 3-4 ani cu o problema. Am 17 ani si am acnee. Am incercat sa merg la dermatologi si mi-au dat tot felul de unguiente, care n-au avut nici un efect. Am facut si fibrogastroduadenoscopia si totodata mi-au luat analizele la heliobacter, s-a dovedit ca nu-l am. Ma gandesc sa merg la un centru dermatologic ca sa-mi ia analizele necesare direct de pe suprafata afectata, poate am vreun coc. As vrea sa-mi dati niste remedii cu adevarat eficiente, pe care poate le-ati folosit si v-au ajutat totusi. Nu mai stiu cum sa lupt cu asta. Uneori sunt disperata si mi-e jena sa ies din casa cu asa ten.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Frate, știu prin ce treci, la mine au funcționat mătăniile și auto-răstignirea. Cea din urmă face minuni la tenurile sensibile. Și nu uita să te speli pe față de două ori pe zi. Tschüss!
EDIT: Prea târziu, TPU mi-a stricat gluma și a mutat întrebarea de la Religie. sad

| LikeARollingStone a răspuns:

Si vrei sa te ajute D-zeu sa scapi de acnee?

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

1. Ai putea sa te maturizezi. Deseori acneea e o treaba hormonala a perioadei de crestere.
2. Exista un tratament alternativ, si cu rezultate notabile. Iti tragi sange din buca (fund), si ti-l bagi in vena si fata se curata notabil.
3. Antibioticele cu spectru larg. E posibil sa trebuiasca sa le comanzi din SUA.
4. Cremele-s pentru. laba.

| Miya97 explică:

Fiti seriosi. Nu vedeti ce mare haz din asta ca am gresit categoria. Multumesc mult pentru ajutor!