| Sp3ciaL0pS a întrebat:

ma doare glezna de la piciorul stang de numai pot la piciroul drept sub rotula am fost de 3 ori la spital am facut tot dar degeaba ca este tot umflat si m-am uitat la zodiac eu sunt zodiac pesti si m-am uitat la zodia mia si spunea ca pot avea dureri de picioare nu mai stiu si se aseamanda nuiasa eu nu credeam in zodiac dar vad ca se leaga si totul despre zodia pesti e ca si cum ma descrie oricum ce pot face cu picioarele la glezna stanga ma doare tareeeee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| purplestar9494 a răspuns:

In primul rand glezna nu este sub rotula ci este in partea inferioara a piciorului, si in al doilea rand crede-ma pe cuvant ca bolile sau loviturile sau durerile nu au absooooolut nici o legatura cu zodiacul.Ideile astea sunt de pe vremea lui Hipocrate cand se crede ca bolile sunt produse de vraji, magie sau spirite rele.Probabil te ai lovit la genunchi si inca te mai doare locul acela. Daca ai fost la doctor de 3 ori inseamna ca sigur nu ai nimic in orice caz pune putina gheata in locul in care te doare si o sa iti treaca.

| Sp3ciaL0pS explică (pentru purplestar9494):

Pai mai intai ai inteles gresit ma doare in 2 locuri sub routula si acolo am fost de 3 ori degeaba si ieri m-a durut la glezna da nu ma mai daorewinking

| purplestar9494 a răspuns (pentru Sp3ciaL0pS):

Ma bucur ca nu te mai doare nu stiu ce sa iti zic poate s-au aliniat astrele