Daca e prima daca cand joci fotbal si alergi la greu e normal ca asa si mi se intampla si mie si dureaza cel puti o zi 2
Cred ca ar trebui sa treaca intr-o zi. Daca nu, du-te la un control. Ai mancat inainte?
Se poate sa fie apendicita...iti recomand sa mergi la un medic cat mai repede posibil
Man si eu am patit cv de genul da pe mine ma doare cand ma pun in pat ma doare stomacul tare sau ma strange stomacul in un fel sa zic. Si mie mi se intampla dupa fotbal
Încearcă să faci puțin abuz de abdomene o singură dată! (câte serii poți de câte abdomene, până nu mai poți)
Din câte descrii, cred că ai febră musculară din cauza întinderii (sportul la extrem după pauză îndelungată).
Rezolvarea constă în utilizarea de îndulcitori (mănâncă vreo 2zile mai mult dulce) și încearcă să faci abdomene relaxat, multe numere câte puține (10serii de 10abdomene).
Nu sunt medic și nu am cunoștințe medicale, răspund din experiența mea în astfel de cazuri! (la febră bagi dulce și faci rezistență -încet dar îndelungat)
- Daca durerea se accentueaza la miscare si respiratie e splina. Trece in cateva zile. Daca nu, la medic deoarece durerea in dreapta sub coaste are mai multe cauze.
Cred ca ai febra musculara sau tea apucat o crampa nu-ti face griji in ambele cazuri trec repede
Deeaandreea9156 întreabă: