| AdyForLife a întrebat:

Ma doare rau in partea dreapta, gen cu este inima doar ca in partea dreapta. Ce as putea face sa nu mai ma doara sau o idee de la ce ar fi. Mentionez ca fumez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Poate fi un junghi toracic dat fie de o viroza, fie de o afectiune pulmonara/pleurala (pneumonie/pleurezie). http://www.i-medic.ro/simptome/junghi-toracic

6 răspunsuri:
| alexandraalis a răspuns:

O nevralgie intercostala cred ca este, poti lua un algocalmin daca nu esti alergic/a si mai poti sa te dai cu un unguent de reumatism ce ai prin casa.
Sanatate.

| a1doru a răspuns:

Urgent,o radiografie pulmonara. sfatul meu.

| CrisaALEXANDRA a răspuns:

Poate ai apendicita.nu stiu dar sigur ceva din cauza fumatului! cati ani ai si de cand fumezi? happy

| AdyForLife explică:

Am uitat sa mentionez parintii mei nu stiu ca fumez si am belito daca fac radiografie

| AdyForLife explică:

Doctoreasa vezi ca ce mi-ai dat tu nu e bun am citit acum toate alea si nu am nimic de acolobig grin

| AdyForLife explică:

@CrisaALEXANDRA
Am 15 ani si fumez cam de 3-4 luni incontinu! Am avut si o pauza de 5 luni