| mynameisseby a întrebat:

ma doare si ustura in acelasi timp in gat... am incercat tamtum si miere cu lamaie si nu prea s-a dus durerea vreau niste sfaturi folositoare ingrediente laughing ceva orice sa ma ajuta dau FUNDA >>:X::!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| M3HappyKid a răspuns:

Ooo sadworried imi pare rau pentru tine ...ca iar a venit iarna asta x(
pai ce sa faci mie mi-a mers tot timpul e cam aiurea dar merge destul de repede:
puneti pe o esearfa sau batic feliute de cartofi cu zahar si otet imbibati, seara cand te culci iar dimineata vei fi ca sanatoasa(vezi sa-ti strangi bine esearfa s`ar putea sa-ti cada in timpul noptiistraight facehappy
Insanatoshire grabnicakiss sper ca te-am ajutatkiss pooop

aaa sa nu uit laughing sa bei si ceai fierbinte, o sa-ti faca binewinking

6 răspunsuri:
| allthegoodnamesaregone a răspuns:

Incearca gargara cu apa si sare sau albastru de metil happy
p.s: nu bea ceaiurile foarte fierbinti, mai rau iti vei face. Bea-le calde si cu lamaie si miere
Succes!

| mihaella00elena a răspuns:

Si eu am patit la fel, e foarte naspastraight face.fa-ti un ceai si incearca sa-l bei cat mai fierbinte.o sa te ajutehappy

| Dennysa_9522 a răspuns:

Hey! Incearca lapte cu ou si miere o sa-ti treaca sigur si niste ceai de musetel fierbinte cu miere pe stomacul gol! Dac nu te-a ajutat ce tiam spus ia pastile de supt Propolis! Succes:X:X:X

| Aloh123 a răspuns:

Bea ceai ferbinte si fa niste apa foarte ferbinte si pune-o intr-o cada si pune ceva deasupra ca sa nu iase aburul si pune picioarele incada

| PowerToYou a răspuns:

Poti sa-ti faci un ceai de care vrei tu cu lamaie si miere, dar fierbinte.
Sper ca te-am ajutatbig grinbig grin

| gyffy a răspuns:

Bea ceai dar nu il bea foarte fierbinte pentru ca te irita mai rau