| Bugabuga12365 a întrebat:

Salut,TPU! Ma doare toata carnea de ieri,oriunde ma atinge cineva a doare foarte tare si ma simt foarte ciudat, sunt ametit rau de tot si mi-e si rau.Aseara am avut si niste vise ciudate si m-am trezit la 3 noaptea si aveam gura uscata de parca nu am mai baut apa de vreo 2 zile, cand eu beau foarte multa apa.Si cand am incercat sa ma ridic din pat abia am putut sa ajung la sticla de apa, abia ma tineam pe piciore si mergeam in zic-zac.Stie cineva de la ce vin toate astea? Ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Numai doctorul poate spune cu exactitate ce ai.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Si eu la fel si fratele la fel.Aseara am avut musafiri care si ei se vaitau de dureri musculare, ameteli si dureri de articulatii. Cand m-am trezit dimineata eram mai bine dar pe parcursul zilei incepe sa ma doara toti muschii, articulatiile de la umar pana la deget, nu am putere sa strang pumnul.Brusc,ma mai ia si cate o ameteala de mai mare dragul, de-mi sare inima din piept.laughing Din discutie cu amici mei, care au o anumita cultura generala, e de vina timpul. E anirmal pentru aceasta perioada.Toti avem ceva sechele, mai ales reumatism care acum iese la iveala.Nu conteaza cati ani ai. Din ce am mai inteles,e ceva in aer, dupa aceasta perioada de nisnsoare abundenta, niscaiva virusi care ne imbolnaveste. Febra musculara si de articulatii, dureri de cap, gripa. Sfatul meu e sa mergi la doctor si iti prescrie medicamente.Insa eu unul NU MAI IAU NIMIC.Las sa treaca de la sine.laughing

| Bugabuga12365 explică (pentru anonim_4396):

Da...nici eu nu prea le am cu medicamentele, majoritatea iti fac mai mult rau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bugabuga12365):

Doar doctorul poate spune ce avem si ce sa luam, dar am fost asa de des la doctori ca m-am saturat.E boala de primavara, iau si eu un calmant sau ceva aspirina si ....atat.Daca trece bine daca nu...mai vedem.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Febra ti-ai luat-o?

| raduradu2014 a răspuns:

Du-te la docotr...

| raduradu2014 a răspuns:

Du-te la doctor