| Xdreaper21 a întrebat:

Ma doare un dinte(din dreapta aia 2 din fata nu mai stiu cum se numeau) foarte tare cand musc sau il "imping" sa zic asa cu un alt dinte ma doare foarte tare
Stiu sigur ca nu e carie si stiu de la ce e
Azi eu fost greata lu iubitei si i-am facut o limonada
Totu normal si frumos ii duc limonada bun ma intorc si ma pun sa mananc pulpa de la lamaie(asa fac mereu) mananc mananc termin si imi ramane niste pulpa intre dintii din fata
O scot frumos si nu simt nimic
Undeva dupa mai putin de juma de ora ma doare un pic
Am zis ca e doar asa dar a mai trecut timp si ma doare mai tare
Ce sa fac?
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Omis a răspuns:

Iti spun din proprie experienta, mergi la medic, cu dantura nu e de glumit. Mai bine previi decat sa tratezi.

3 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

Ia o pastilă de durere de dinte, iar dacă durerea persistă în decursul zilei de mâine, mergi la stomatolog.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Ai dizlocat dintele. Mergi la stomatolog.

| LiOXY a răspuns:

Daca nu te poti duce la dentist du-te la farmacie si i.a un calmant sau pune ceva la gura ca poate de doare din cauza curentului
Sper ca ti.am fost de folos cat de cat