| Ruţaş_Bogdan_1989 a întrebat:

Ma numesc Bogdan, am 12 ani si imi place sa ma joc pe calculator. In general ma joc in weekenduri si in vacante vreo doua ore pe zi in weekend, iar in vacanta depinde. Problema este ca eu ma inrosesc la fata si la urechi cand ma joc (la urechi imi dau seama ca este din cauza castilor, dar la fata nu stiu de ce). S-ar putea sa ma inrosesc la fata pentru ca imi este cald sau pentru ca este prea mare monitorul? As fi recunoscator daca mi-ati spune din ce cauza ma inrosesc la fata. Multumesc, o zi buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xVictor a răspuns:

Din cauza castilor ca te strang. nu prea trece fluxul, ori asta ori esti grasut si te inrosesti de la caldura. ^_^ e bine pentru ca ori ai o circulatie foarte buna ori ti-o opreste strangularea cu acele casti.

| Ruţaş_Bogdan_1989 explică (pentru xVictor):

Mersi mult prietene, sunt grasut si m-am gandit ca ar putea fi din cauza asta dar nu eram sigur, iar castile mi le voi schimba happy.

| xVictor a răspuns (pentru Ruţaş_Bogdan_1989):

Nu ai pentru ce, ma bucur ca te-am ajutat ^_^

3 răspunsuri:
| Maricescu_Mara-Stefania_1975 a răspuns:

Fata se inroseste pentru ca te agiti si esti foarte concentrat pe monitor si mai este si caldura.