| SpecToras a întrebat:

Ma numesc Gabi am 13 ani si am 60 de kg, si vreau sa slabesc neaparat! Dati-mi si mie o dieta ceva!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Dieta n-o sa te ajute cu nimic. Slabesti un pic, dar apoi o sa incepi sa pui iar renuntand la ea. Cel mai bun lucru pentru a slabi si-ati modela corpul este sa faci sport. Iti poti alege daca vrei sa mergi sa alergi, sau sa te apuci serios de-un sport. Trebuie sa ai grija putin si la alimentatie. Incearca sa renunti la mancaruri gen : cartofi prajiti, chipsuri, mancare de la fast-food, dulciuri etc. sau consuma-le in cantitati mici si rare. Bea 2l de apa pe zi, si nu eziata sa ii completezi si prin fructe si legume PROASPETE. Reduca painea alba, sau inlocuieste-o cu cea neagra. E mult mai dietetica si mai benefica organismului tau. Nu incerca sa te infometezi, mananca strict cat iti este necesar. Nici mult cat sa simpli ca-ti plezneste burta, dar nici putin sa simti foamea, pentru ca, daca te infometezi, nu vei face decat ca la masa urmatoare sa mananaci ma mult si mai cu pofta.
Sanatate!

2 răspunsuri:
| EuAlbinutza a răspuns:

Pai Fa sPort mai mult Si alearga cu timpul o sa vezi ca o sa dea rezultate sau daca nu te duci si iei pastile pentru slabithappy de la farmacie etcc...

| brunetalwow a răspuns:

Buna