| Pavlov_Manu_1990 a întrebat:

Mă numesc Marian am 14 ani ai am o problemă cu fierea de când eram mic m-am născut cu fierea răsucită SI ieri mi-a întâmplat să am o criză de fiere după ce am scăpat de ea am fost la WC să îmi fac treburile ai am fost de vreo 5 ori până la WC ai azi nu mai pot să fac nmc ce poate însemna pls help dau fundă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate insemna ca ieri ti-ai golit intestinul gros si azi sa nu ai ce sa mai elimini.

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Violleta2022):

Dar nu are logică am mâncat azi cât mi-a prescris doctorul să mănânc normal ai când te ia te calumea simțeam sentimente ăla da nu ieșea nmc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pavlov_Manu_1990):

Este perfect normal ca dupa ce ai diaree o zi si elimini tot din intestine, ca 24 de ore sa nu mai elimini nimic.
Stai cuminte, ca nu ti se intampla nimic pana maine.
Nici daca nu ai scaun 3 zile, tot nu ti se intampla nimic.

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Violleta2022):

Am uitat să menționez că nu am avut apendicita până acum și Bunicu meu a avut-o la 60 de ani ce-a ce crede tata că atunci o să fac și eu că am moștenit de la el... Și da

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pavlov_Manu_1990):

Nu are nici o treaba apendicita, cu faptul ca nu ai facut treaba mare 1 zi.

| IonitaMarias a răspuns:

Nu stiu ba eu sunt sanatos