| Kex007 a întrebat:

ma numesc Sorin, am vârstă de 14 ani și am o problema.Eu am fumat 3 luni de zile nimic pana in ianuarie 2018, întro seara m-a apucat o amețeală și nu stiu ce mi-a venit sa caut lucruri despre moarte, atunci ma panicasem, după am fost mi-am făcut radiografie la plămâni și elecromiografie sau ceva gen la inima deoarece obosesc repede și respir greu timp de 4 luni de zile, știți ce m-ar ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tigara te termina copile

| mgtow a răspuns:

Renunti la fumat

| Donsavas a răspuns:

Țigările conțin niste substanțe care pot deregla chimic creierul. Te poti imbolnavi si psihic, Nu doar fizic.

| Sonia822 a răspuns:

Tigarile nu mai sunt alea de pe vremuri. Au peste 4000 substante daunatoare si metale grele. Ti-as sugera sa mergi la un salon de oncologie sa vezi cum se ``trateaza`` bolnavii de cancer. Sunt niste pungi mari, perfuzii (otrava) care li se baga pe vena, care ucid celule bune, care chipurile le tin pe loc pe cele rele, si care dau efecte secundare asupra organelor, efecte ce apar la 2-3 ani de la administrare. Au santuri pe maini, citostaticele ard venele. Toti au cate o cutie langa pat, toti vomita in acelasi timp, dupa fix 15 minute. Un cancer la plamani evolueaza rapid, bolnavul se stinge in 8 luni. Intre timp cade parul cad unghiile (nici nu simti cand pica) tusesti sange, te trezesti din somn cu perna uda si rosie

| GunDealer a răspuns:

Te-ar ajuta sa nu mai fumezi, exact astea sunt efectele fumatului, mai ales daca ai plamanii mai slabi. Nu trebuie sa faci ce fac si ceilalti ca sa fii cool, nu trebuie sa te iei dupa "trend", poti sa fii cool si nefacand asta, si crede-ma ca e mai fain sa fii cool si sa nu fumezi, si sa se uite oamenii la tine si sa se gandeasca mereu ca nu e rau sa fii nefumator si ca e destul de "cool"

| Kex007 explică (pentru GunDealer):

Am fumat doar 3 luni