| anonimca2013 a întrebat:

.Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce alimente ajuta la slabit? Dau funta. kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| shhanonymous a răspuns:

Nu exista anumite alimente care sa te ajute la slabit. In primul rand trebuie sa ai o dieta echilibrata si ar trebui sa faci din asta un stil de viata.
Zilnic sa mananci legume si fructe (dar nu in exces deoarece fructele contin mult zahar). Trebuie sa incerci sa eviti produsele de panificatie si fainoasele, ar fi bine sa le excluzi de tot din meniu, eventual sa mai mananci o data pe saptamana sau la ceva timp. Evita dulciurile. Iti poti lua cantitatea necesara de zahar si din fructe dar daca tii neaparat sa mananci dulce mananca o bucatica sau doua de ciocolata neagra peste 70%.
Incearca sa faci si miscare dar oricum in final "abs are made in the kitchen not at the gym "
Sper ca ti-am fost de folos. O zi buna!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci, trei mese principale și două gustări pe zi, servite la aceleași ore, combinarea corectă a alimentelor, multă sport (exerciții fizice zilnice, minim 30 de minute), hidratare, etc.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Lasa asta!
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!

| shhanonymous a răspuns:

Ah scuze, am uitat. Fara prajeli si sucuri. Doar multa apa