| ZigZagMTFK a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva, care nu mi s-a mai intamplat crying. De 3 zile ma tot dor coastele, noaptea cand vreau sa ma intorc pe o parte mor acolo la cat de tare ma dor. Nici nu prea pot sa alerg. Va rog ajutati-ma nu am mai avut de afacere cu aceste dureri ale coastelor. Dau si funda! crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sniper2998 a răspuns:

Nu stiu 100% sigur dar cred ca ai o raceala... trateaz-o repede ca poate afecta rau, nu vreau sa te sperii. se mai intampla si cu spatele, gatul, umerii, soldurile...

3 răspunsuri:
| prettyselena11 a răspuns:

Buna si mie mi se intampla acum cateva zile lafel...si acum sunt racita am facut febra ...nu vreau sa te speri dar asa mi s-a intamplat si miesad

| YouNoob a răspuns:

Du-te la medic.
Nimeni nu iti poate da un diagnostic 100% pe un forum avand atat de putine informatii

| credmma a răspuns:

Bandajeaza-ti bustul (sub sani) oarecum mai strans si incearca sa stai pe partea care nu te doare sau pe spate oarecum perpendicular partii nefavorabile durerii. "Nici nu pot alerga" happy e ca si cum te-ai plange ca nu poti manca zahar in timp ce iti umbla dentistul cu freza pe la masea. EVIDENT sper ca imi iei sfatul in considerare ca plan B, planul A fiind sa iti faci raze sa vezi cauza (fisura sau inflamatie)