anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt complexatsadM-am saturat sa imi faca lumea complimente de genul "ce slab esti". Am 18 ani, 164 cm inaltime dar nu ma deranjeaza foarte mult inaltimea insa sunt prea slab, am doar 45 kgsadEu sunt mai subtirel, am oasele subtiri, poate si de asta am o greutate asa mica dar nici nu se pune pe mine oricat as manca. E adevarat ca nu prea am nici pofta de mancare, nu stiu ce sa mai incerc sa cresc si eu in greutate macar 6-7 kg. Daca fac exercitii fizice ma ajuta sau din contra mai rau slabesc? Ce pot sa fac sa fiu mai solid?sadmultumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist, el iti va spune ce trebuie sa mananci...cunosc pe cineva care are 25 de ani si la fel ca tine, are aceeasi problema. A fost la nutritionist si acum a inceput sa ia in greutate...happy mult succes

| Mihaela1996 a răspuns:

Salut! Pai mananca orice si oricand... poti sa faci exercitii cu haltere(maini si picioare) o sa iti intareasca masa musculara si o sa fii mai solid.succesc!

| ionutzu94 a răspuns:

Iti dau cel mai bun sfat... cel mai bine te duci la o sala de culturism crede-ma cand o sa faci sala o sa ai o pofta de mancare.
Nu te du singur du-te cu cineva anume sa iti explice. trimite mesaj daca ai intrebari legate de sala