| SporeBox a întrebat:

Ma simt foarte nervos. Simt ca imi vibreaza creierul. Nici nu ma pot concentra la ceva. Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai fiu nervos? Dar sa fie ceva rapid si simplu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| IulianAlexandruy543643 a răspuns:

Pai te calmezi

| IulianAlexandruy543643 a răspuns:

Pai te calmezi, sa nu mai auzi tot ce e prin jur, pune ti muzica pe casti

| CarcotasulVesel a răspuns:

Du-te la tarfe si ia-ti o sesiune premium de BDSM dar fara s, adica numai maso, sa vezi ce iti trece de nici nu iti vine sa crezi

| anonimg a răspuns:

Singura solutie este sa accepti situatia in care te gasesti.
Ai descoperit o slabiciune a ta. Asta inseamna ca este cazul sa indrepti acest defect de caracter. Trebuie deci sa depui efort sa te stapanesti. Pentru ca numai in astfel de ocazii putem sa ne indreptam defectele de caracter; niciodata nu putem sa facem asta atunci cand suntem calmi, ci numai in situatiile critice.
Ratiunea trebuie sa ne caracterizeze, sa ne stapaneasca, si nu impulsurile. Gandeste-te si intreaba-te: "Nu imi fac eu singur rau daca ma enervez? Pentru ce imi distrug pacea mintii si indepartez linistea inimii? Asadar aleg sa nu ma mai las stapanit de nervi." Si asa sa si faci.
Nu va fi usor; dar azi un pic, maine la fel, si asa va intra obisnuinta; iar cei care te cunosc se vor mira de schimbarea ta, iar tu ii vei intreba de ce se mira.

| SporeBox explică (pentru anonimg):

E cam greu cand ai niste prosti langa tine si nu te lasa in pace. Oricum multumesc pentru raspuns.

| iR0nim696 a răspuns:

Numara de la 911 la 112

| Donsavas a răspuns:

Mergi la un consult psihiatric de urgență, la spital.