anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma tot doare gatul si am fost la doctor si mi-a facut un set de analize la gat si stomac si nu am nimic care sa afecteze, dar incepe cateodata dimineata cate un pic sa ma doara si pe la ameaza si dupa aia nu mai ma doare cam toata ziua.
Mulumesc!
PS:Mi-a spus doctoru ca nu am infectie sau rosu in gat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un alergolog si sa iti faci cateva teste alergice. Spune-i medicului alergolog cu ce probleme te confrunti si stie el ce teste sa faca mai exact! De asemenea, iti recomand sa iti faci si analiza ASLO ( se face prin recoltare de sange).

5 răspunsuri:
| iulian1302 a răspuns:

Buna. Imi poti spune te rog ce analize ai facut mai exact? Fumezi?

| danielsferle a răspuns:

Buna.Analize de sange, analize la gat si analize pentru stomac.Si au iesit toate bune.Nu nu fumez!

| iulian1302 a răspuns (pentru danielsferle):

Pe mine ma interesa exact care au fost analizele care le-ai facut pentru a nu ti-le recomanda si eu sa le faci. Exudat faringian banuiesc ca ai facut!?

| danielsferle a răspuns (pentru iulian1302):

Da,da am facut si nu am virus sau infectie.

| danielsferle a răspuns (pentru iulian1302):

Am sa iau in calcul aceste sfaturi si iti multumesc pentru ajutor.

| iulian1302 a răspuns (pentru danielsferle):

Iti recomand sa mergi la un alergolog si sa iti faci cateva teste alergice. Spune-i medicului alergolog cu ce probleme te confrunti si stie el ce teste sa faca mai exact! De asemenea, iti recomand sa iti faci si analiza ASLO ( se face prin recoltare de sange).