| AdiyAdriann a întrebat:

Maine ma duc la dentist si as vrea sa stiu in cat timp o sa-mi treaca anestezia? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Valy93 a răspuns:

Depinde de anestezie. Mie mi-a trecut dupa 40 de minute (cu mult peste durata de lucru la masele). Teoretic si Practic, anestezia dureaza mai mult decat lucrarea din gura (deci nu o sa te apuce durerile in timp ce te trateaza). Depinde de ce lucrare ai nevoie si cat va dura. Doza de anestezie se da in functie de durata happy. De la 20 de minute, la o ora.

| AdiyAdriann explică (pentru Valy93):

Pai eu am doua carii in partea de sus, una-n stanga si una-n dreapta.Tin sa preciezez ca carille nu sunt in masea, sunt mai in lateralul maselelor.In partea dreapta e cam mancata maseaua, dar in partea stanga doar putin, acolo cred ca doar o sa curete

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cateva ore 4-5

| OnuOnulică a răspuns:

In jur de 2 ore.

| Mihaela1964 a răspuns:

1-2 ore.

| Madayna a răspuns:

Mie imi facea anestezie cu spray si dupa ce plecam mai dura in jur de 20 de minute si imi trecea.