| BogdanDavidZ a întrebat:

Maine merg sa imi pun plomba la un dinte, mi s-a spus ca nu o sa imi scoata nervul, o sa ma mai doara asa tare ca atunci cand il scoate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Doar medicul stomatolog poate decide modul in care se poate trata respectivul dinte, in functie de starea acestuia. Nu ar trebui sa fii ingrijorat de o posibila durere, fiindca in acest moment fiecare medic stomatolog are si foloseste in loc de injectie spray analgezic care inlatura complet durerea. Curaj si Sanatate!

3 răspunsuri:
| Sergiu72 a răspuns:

Salut. Nu doare. Vei primi anestezic local. Mult succes si fara frica! happy

| Petrescu_Mihaela_1980 a răspuns:

Un nerv se scoate ori prin anestezie locala, ori prin aplicarea unor bandaje timp de mai multe saptamani care treptat o sa omoare nervul.
Mie de exemplu mi-a scos soi nervi cu ajutorul bandajelor deoarece nu suport anestezia.
In niciunul dintre cazuri nu te va durea.
Mult succes la plomba :*

| BogdanDavidZ explică:

Am fost astazi, nu mi-a facut nici anestezie pentru ca nu m-a durut, am simtit un pic o durere dar nu tare, nu e deloc rau.