| Orkroc a întrebat:

Mama a facut o operatie de deviatie de sept, cateva saptamani dupa operatie a fost foarte nine, dar acum nu stiu ce are se infunda ii e rau tuseste o fi o alegie ce o fi o fi de la flori? P.S a fost la un alt doctor si i-a sups ca are bronsita a luat medicametele date dar ...Si a mai luat inainte de opertie multe spriuri si picaturi pentru nas.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BIOO a răspuns:

Buna ziua! Este posibil ca mama ta sa fi facut o usoara alergie, plus de asta cum medicamentele din ziua de azi au nenumarate contraindicatii si reactii adversear fi bine sa ma contactezi si sa-mi dai id-ul tau in privat, pentru a te indruma ce sa faci! Nu este de joaca cu asa ceva si plus de asta sunt curios sa vad ce medicamente i-a dat pentru recuperare! Sanatate si astept privat!

| Orkroc explică (pentru BIOO):

Nu imi da voie sa va trimit adresa de mes.Inca sunt membru junior.Cum v-o pot da?

| Orkroc explică (pentru Orkroc):

A facut op de dev de sept pe 3 aprilie, dupa a primit pentru recuperare picaturi cu pinosol de 3 ori pe zi, dupa 3 saptamani a racit si amers la un medic de urgenta unde a primit diagnosticul de bronsita si a primit tratament cu humex raceala si gripa, vit c, dr mom, aerius si humex apa de mare pentru nas.precizez ca dupa tratament, dar si inainte face niste crize ca de asm o data sau de doua ori pe zi care debuteaza cu un pic de tuse si apoi cu o respiratie suieratoare si i se infunda nasul, crize care dureaza intre o jumatate de ora si 2 ore in dif momente ale zilei sau chiar noaptea.a vazut o si un endocrinolog care i a zis ca s ar putea sa fie un reflux gastro esofagian si i a dat nexium de 20 mg 1 data pe zi, dar il ia de 3 saptamana si tot la fel se simte

| BIOO a răspuns (pentru Orkroc):

Nu-i mai da mamei tale tot felul de chimicale, deoarece nu-si face decat rau, nimic nu se va rezolva si mai mult ii va scadea imunitatea ingerand atatea pastile care nu o ajuta cu nimic si o da in alte boli si cauze! Medicul acela endocrinolog i-a facut vreun set de analize pentru alergie la medicatia care i-a prescris-o, ma-ndoiesc! Are foarte multe contraindicatii si toate medicamentele au! Vezi ca ti-am dat mesaj cu acel contact al meu si tinem legatura pentru a rezolva problema mamei tale! Sanatate!

Buna ziua! multumesc mult pentru raspuns! intre timp mami a fost la medic si a primit tratamentul necesar.acum se simte mult mai bine

Buna ziua! Imi poti zice ce tratament a primit mami tau? Deoarece conteaza foarte mult sa nu-i fi dat vreun tratament cu medicament chimic, deoarece acum poate fi ok si dupa sa i se agraveze problema de sanatate, deoarece acei compusi chimici din medicamente, una la mana ca-i da dependenta (pentru ca orice medicament chimic are un drog usor in el, daca nu stiai asta. Ca sa se poata vinde) si a doua la mana este faptul ca-i posibil sa-i distruga atat imunitatea, cat si alte organe din corp! Doar stii ca multe medicamente sunt interzise de pe piata la ora actuala in alte tari si la noi se iata tot se vand ca si painea calda! Sanatate multa si daca ai ceva intrebari te rog sa-mi lasi id-ul tau in privat sa discutam mai multe! Sanatate!

Buna ziua! Medicamtele sunt :NasoNex; Ketotifen si un nr de tel al unui doctor de la Colentina ca sa fac testele alergice.Multumes pentru ajutor!

Cam multe reactii adverse la Naso Nex, desigur si la Ketotifen! Ar fi bine sa mearga la un alergolog, deoarece contraindicatiile de pe prospect imi displac! S Si sa-i dai totusi Aloe Vera ca este imunoprotector, ii stimuleaza capacitatea de regenerare a organismului, creste elasticitatea pielii si NONI antiinflamator, ii regenereaza corpul si mintea si lupta impotriva factorilor nocivi, dar sa fie CERTIFICATE BIO! Nu-i mai da medicamente chimice, deoarece acestea sunt otravitoare, toxice pentru mami tau si mai mult o chinui! Sanatate mamei tale!

7 răspunsuri: